18.05.17.

Poziv javnopravnim tijelima na radionicu „Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz ESI fondova“

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. vas poziva na dvodnevnu radionicu na temu „Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz ESI fondova“ koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, Mletačka 12/IV, 52100, Pula koja će biti održana u slijedećim terminima:

l. četvrtak, 25. svibnja 2017. od 09.00 do 16.00 sati

ll. petak, 26. Svibnja 2017. od 09.00 do 16.00 sati

Radionica se provodi u okviru projekta "Tehnička pomoć Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. – Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o." koji je sufinanciran putem Europskih strukturnih i investicijskih fondova kroz Operativni program „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ Svrha projekta je jačanje i razvoj mreže podrške za javnopravna tijela u Istarskoj županiji koja prijavljuju projekte za sufinanciranje putem Europskih strukturnih i investicijskih fondova, što ponajprije podrazumijeva savjetodavnu podršku u pripremi i provedbi projekata te informiranje i edukaciju o mogućnostima strateškog planiranja i razvoja uz pomoć ESI fondova.

Radionicu će voditi  Karolina Horvatinčić, MBA, zaposlena u Institutu za razvoj i međunarodne odnose, ima bogato iskustvo u upravljanju domaćim i međunarodnim projektima. Konzultant je na pripremi i provedbi strateških projekata financiranih sredstvima Europske unije. Sudjeluje na projektima izrade strategija za lokalni i regionalni razvoj, zaštitu okoliša i održivi turizam.  

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite slanjem prijavnog obrasca na e-mail alek.dragojevic(at)ida.hr ili pozivom na broj 052/381-900 ili slanjem prijavnog obrasca na fax 052/381-905 najkasnije do utorka, 23. svibnja 2017. godine.

Ovdje možete preuzeti prijavnicu i sadržaj radionice.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.