15.03.07.

U Poreču održan operativni sastanak partnera u projektima Fish.log i CONNECT

U okviru sastanka upriličena svečana dodjela diploma sudionicima tečajeva i seminara osposobljavanja za rad na veletržnici riba

U porečkom hotelu "Diamant" jučer je održan operativni sastanak partnera u projektima Fish.log CONNECT. Tijekom sastanka najavljeno je da će otvorenje Veletržnice riba Poreč uslijediti najkasnije do 30. rujna tekuće godine. 

U okviru sastanka upriličena je svečana dodjela diploma sudionicima tečajeva i seminara za osposobljavanje za rad na veletržnici riba. Emil Rojnić iz IDA-e prezentirao je dinamiku aktivnosti i radove s rokovima izvršenja na izgradnji Veletržnice riba Poreč. Gradonačelnik Umaga Vlado Kraljević sudionicima sastanka predstavio je program 2. Međunarodnog sajma ribarstva i ribarske opreme "Cro fish", koji će se održati u Umagu od 15. do 17. lipnja. Također, dogovoreno je da će se 19. travnja u Poreču održati sastanak predstavnika talijanskih i istarskih ribarskih zadruga na kojemu bi gosti iz Italije domaćinima trebali prenijeti iskustva vezana uz upravljanje veletržnicama ribe.