28.11.06.

Poziv na drugo iskazivanje interesa za prijavljivanje razvojnih projekata za bazu projekata ROP-a

Poziv je objavljen na web stranicama Istarske županije www.istra-istria.hr te na web stranicama Istarske razvojne agencije (IDA)

Dana 30. studenog 2006., na web stranicama Istarske županije www.istra-istria.hr te na web stranicama Istarske razvojne agencije (IDA-e) objavljen je poziv na drugo iskazivanje interesa za prijavljivanje razvojnih projekata za bazu projekata ROP-a.

Svrha poziva je identificirati i prikupiti sve ideje, prijedloge i projekte koji su važni za razvoj Istarske županije i ostvarivanje ciljeva i prioriteta utvrđenih Regionalnim operativnim programom. 

Na ovaj poziv mogu se prijaviti projekti u svim područjima razvoja. Prednost će imati projekti koji izravno pridonose ostvarenju strateških ciljeva, prioriteta (podciljeva) i mjera utvrđenih ROP-om Istarske županije. 
Od prikupljenih ideja, prijedloga i projekata, kontinuirano će se sastavljati cjelovita  baza  i mreža (pipe-line) svih projekata u Istarskoj  županiji. 

Mreža projekata biti će osnova Županijskom poglavarstvu i Partnerskom odboru, da temeljem strateških ciljeva i mjera utvrđenih u ROP-u, izabiru, kandidiraju za financiranje  i provode one projekte koji su najvažniji i od najvećeg prioriteta za razvoj Istarske županije.  
Detaljnije informacije dostupne su na navedenim web stranicama, u prostorijama IDA-e te putem telefona 052/381-900.

Otvori eksterni link u trenutnom prozoruPoziv na drugo iskazivanje interesa za prijavljivanje razvojnih projekata za bazu projekata ROP-a

Započni download datotekeObrazac za prijavu projekata u bazu projekata ROP-a Istarske županije