18.10.16.

Natječaj "Pokreni nešto svoje"

Čakovečka udruga ACT Grupa predstavila je novi razvojni program potpore poduzetničkim projektima „Pokreni nešto svoje“ te su ujedno i otvorene prijave na natječaj.

Program „Pokreni nešto svoje“ namijenjen je poduzetnicima početnicima i mikro poduzećima odgovarajući na njihove potrebe za početak i razvoj poslovanja. Ovaj novi razvojni program ACT Grupe, primjer društvenog poduzetništva u Hrvatskoj i regiji, potiče projekte s pozitivnim društvenim utjecajem kroz savjetodavnu podršku i bespovratna financijska sredstva do 80.000 kuna. 

Program je namijenjen postojećim društvenim poduzećima, društvenim poduzećima u nastajanju, inovativnim start-upovima te poduzetnicima početnicima s društveno-poduzetničkom idejom ili poduzetničkom idejom koja će imati pozitivan utjecaj na društvo ili okoliš.

Prijave za natječaj otvorene su do 12. prosinca 2016. godine do 12 sati. Rezultati natječaja bit će objavljeni do 28. veljače 2017. na web stranicama programa www.pokreninestosvoje.hr, a početak provedbe projekata je 1. travnja 2017.