28.11.16.

Poziv na konferenciju Inspire Me

Inspire Me konferencija jedinstvena je konferencija u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva. Konferencija je održana u Rijeci, a nakon Pule slijede izdanja u Osijeku, Zadru i Zagrebu. Konferenciju u Puli organiziraju Start-Up udruga, portal eCroatia, Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ i Istarska razvojna agencija.

Inspire Me konferencija održat će se 2. prosinca 2016. godine na Fakultetu  ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković od 10-18h, a očekuje se sudjelovanje preko 200 sudionika. U Pulu, između ostaloga, dolaze poznati govornici i predavači – Iva Soldo, Hermes Arriaga, Rob Anderson, R. Michael Anderson, Dino Ravnić, Ivica Kuharek, Muamer Mujević, Bruno Glavan, Jan Kerekeš, Krešimir Mišak, Bruno Trapan, David Skoko, Jelena Fiškuš, Sean Poropat i brojni drugi.

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika i dr., koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, karijera, usponi, padovi, uspjeh). Konferencija u Puli usmjerena je na poduzetništvo pa će tako među govornicima biti veliki broj poduzetnika, održati će se veliki broj radionica vrhunskih profesionalaca, a u neformalnom dijelu i panel „Biti uspješan poduzetnik“. Također, IDA i HBOR predstaviti će mjere i programe namijenjene poduzetnicima.

Paralelno s glavnim dijelom programa održat će se i specijalizirane radionice, za manje grupe, u kojima će vodeći profesionalci, na interaktivan način, sudionike detaljnije upoznati s tematikom poput financija, marketinga, društvenih mreža, NLP, novih tehnologija i sl.

U neformalnom dijelu konferencije koji se održava se u klubu Pietas Julia od 20.30-22h, održat će se Panel „Biti uspješan poduzetnik“, nakon čega slijedi druženje i networking sudionika, predavača i ambasadora konferencije. Ono što Inspire Me konferenciju razlikuje od drugih je upravo bogat networking, koji se po iskustvu prve konferencije u Rijeci pokazao kao odlična prilika za sklapanje novih poslovnih partnerstava.

Više informacija o konferenciji, predavačima i prijavama pratite ovdje ili na facebook stranicama konferencije. Upite možete poslati na email adresu: inspire.me.konferencija(at)gmail.com , a program konferencije preuzmite ovdje.
Ulaznice za konferenciju u Puli u prodaji su do 30.11. i mogu se kupiti preko linka: http://bit.ly/2fs3nfw