19.04.17.

PODIM konferencija 2017

Prijavite se za besplatno sudjelovanje u jednodnevnoj pre-PODIM Startup školi, besplatnu ulaznicu, smještaj i sufinanciranje troškova prijevoza za sudjelovanje na PODIM konferenciji, najvećoj startup konferenciji u Alpe – Adria regiji!
Svake godine PODIM konferencija u gradu Mariboru, u samom srcu Alpe – Adria regije, okuplja više od 800 ljudi iz svijeta poduzetništva i startupova te im omogućuje sudjelovanje u intenzivnom obrazovnom i motivacijskom programu, posreduje najaktualnija znanja o rastu i globalizaciji startupova te omogućuje aktivno umrežavanje u domaćem, regionalnom i europskom poduzetničkom ekosistemu.
Ovogodišnja PODIM konferencija održava se 10. i 11. svibnja Mariboru u hotelu Habakuk. 37. izdanje PODIM konferencije uvodi novosti i pruža posebnu priliku startupovcima slovenskih korijena iz Hrvatske, Austrije, Italije i Madžarske - besplatno sudjelovanje u jednodnevnoj pre-PODIM Startup školi 09. svibnja, sudjelovanje na PODIM konferenciji 10. i 11. svibnja, ”all-inclusive” smještaj u Mariboru te sufinanciranje troškova prijevoza.
Dan pred samom konferencijom će za Vas biti organizirana startup škola gdje ćete moći upoznati D-school metodologiju razvijenu na američkom koledžu Stanford. U interdisciplinarnim timovima ćete rješavati poseban izazov: »Kako iskoristiti mogućnosti za povećanje suradnje i ekonomski uspjeh mladih startup inicijativa u susjednim zemljama i Sloveniji?«

Posebna ponuda uključuje i sve ostale ugodnosti koje imaju startupovi na PODIM konferenci:

· mogućnost sudjelovanja na PODIM Challenge ”pitching” natjecanju sa brojnim dodatnim ugodnostima i glavnom nagradom za pobjednika – ”all inclusive” jednotjedni poslovni posjet Silicijskoj dolini u networking programom, u organizaciji ljubljanskoj ABC pospeševalnika u ukupnoj vrijednosti od 10.000 EUR;

· sudjelovanje na unaprijed organiziranim 1:1 sastancima s investitorima i predstavnicima blue chip poduzeća partnera PODIM Challenge-a;

· vidljivost i promociju Vašega startup poduzeća u okviru događaja (startup ”badge”, predstavljanje u PODIM startup katalogu, predstavljanje kroz službenu aplikaciju događaja).

I ove godine će na PODIM konferenciji sudjelovati više od 50 uglednih govornika iz cijelog svijeta, među kojima će biti i nekadašnji šefovi korporacija, kao što su to Apple, Microsoft, HoloLens i drugi, dok se na konferenciji očekuje više od 50 uglednih investitora iz svih krajeva svijeta.

Više informacija o posebnoj ponudi za startupove čiji je član ekipe slovenskog podrijetla i prijavi za sudjelovanje u programu potražite na ovdje  ili kontaktirajte hrvatsku partnersku organizaciju Udrugu za razvoj civilnog društva „EU korak“ (e-mail: eu.korak(at)inet.hr )

Besplatno sudjelovanje u programu, smještaj i sufinanciranje putnih troškova organizirani su u sklopu projekta »Start:up Alpe-Adria za zamejske Slovence«, financiranom od strane Urada Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu.