16.02.17.

IDA poziva na edukaciju "Digitalni marketing i društvene mreže"

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Digitalni marketing i društvene mreže“ koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji - IDA d.o.o., Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u ponedjeljak 27. veljače 2017. Edukacija će trajati od 11 do 16 sati.

Na edukaciji će se obrađivati digitalni marketing i razvoj sadržaja, društvene mreže i guerilla metode te istraživanje i analitika. Edukacija se sastoji od teorijskog i praktičnog djela u kojem će polaznici izravno sudjelovati. Edukacija je namijenjena pojedincima koji se žele uključiti u svijet digitalnog marketinga i društvenih mreža, ali i onima koji su već jednim dijelom operativno uključeni te svoja znanja žele proširiti. Cilj je edukacije polaznicima odgovoriti na sadržajna pitanja, ali ih i naučiti različitim tehnikama koje su potrebne za samostalno obavljanje zadataka.

Edukaciju će voditi Siniša Begović, autor više desetaka stručnih članaka te urednik i koautor knjiga o e-poslovanju sufinanciranih od strane EU i MINPO RH. Certificirani je Google AdWords profesionalac, Adobe Web Site designer, te e-business i e-commerce CEC™ konzultant.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite slanjem prijavnog obrasca na e-mail ivana.kalac(at)ida.hr ili pozivom na broj 052/381-900 ili slanjem prijavnog obrasca na fax 052/381-905 najkasnije do petka, 24. veljače 2017. godine.

Prijavnicu preuzmite ovdje, a sadržaj radionice ovdje.