20.09.18.

Poziv na edukaciju: Digitalni marketing

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Digitalni marketing“ koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u četvrtak 27. rujna 2018. godine. Edukacija će trajati od 10:30 do 16 sati.

Cilj je edukacije polaznicima omogućiti uvid u digitalni marketing na jednostavan i primjenjiv način, s naglaskom na Google Ads, Facebook i Instagram sadržaj; Facebook i Instagram oglašavanje. Polaznici će također biti u mogućnosti samostalno definirati svoje ciljeve digitalnog marketinga i procijeniti kako je do tih ciljeva najefektivnije doći, te na kraju odrediti koliko je u mjerljivim ciljevima digitalni marketing utjecao na njihovo poslovanje. Edukacija je zamišljena kao spoj praktičnog i teorijskog dijela, te će se od polaznika očekivati aktivno sudjelovanje u sadržaju edukacije.

Edukacija je namijenjena pojedincima koji žele zakoračiti u svijet digitalnog marketinga ali i onima koji su aktivni korisnici digitalnog marketinga. Edukacija se sastoji od teorijske osnove u vidu predavanja, te praktičnog dijela u kojem će polaznici sami kreirati svoju strategiju za digitalni marketing.

Edukaciju će voditi Branko Mejak i Matija Plastić. Branko Mejak ima više od 12 godina iskustva u digitalnom marketingu, radio je na brojnim projektima za domaće i strane klijente uz stalno usavršavanje i obrazovanje. Matija Plastić je Internet marketing stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu.

Edukacija je besplatana za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na sljedećoj poveznici: http://prijave.ida.hr/hr/events/application/1df9140fed9d42f0a937f6895b20b94e/ najkasnije do srijede, 26. rujna 2018. godine.

U privitku Vam dostavljamo sadržaj edukacije.

Za sve dodatne informacije molimo obratite se Ivani Kalac putem e-maila ivana.kalac(at)ida.hr ili na broj telefona: 052/381 900.