25.09.18.

Više od 400 sudionika dolazi na 11. Dane inženjera elektrotehnike u Puli

U Puli će se ove godine od 27. do 29.9 održati Dani inženjera elektrotehnike, najveće stručno okupljanje inženjera elektrotehnike u regiji koje organizira Hrvatska komora inženjera elektrotehnike,u cilju promicanja struke i stručnog usavršavanja svojih članova.

Ove godine na redu su 11. Dani inženjera elektrotehnike koji će se, po treći put za redom, održati u Puli,u hotelu „Park Plaza Histria“. Skupu će nazočiti približno 400 sudionika: članova HKIE, predavača i gostiju. Pokrovitelji skupa su i ove godine Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, sva četiri hrvatska elektrotehnička fakulteta iz Zagreba, Osijeka, Splita i Rijeke te Grad Pula i  Istarska županija.

Stručna izlaganja obuhvatiti će mnoge teme značajne za rad inženjera elektrotehnike, kako projektanata i nadzornih inženjera, tako i inženjera voditelja građenja i voditelja radova. Posebno će biti interesantno čuti najaktualnija razmišljanja o energetskoj strategiji Republike Hrvatske te najnovije svjetske trendove u proizvodnji, prijenosu, distribuciji i skladištenju električne energije.Također,skupu će biti nazočni brojni proizvođači i distributeri elektrotehničke opreme,koju će izložiti na info štandovima.Otvorenje će se održati u četvrtak u 10:00 sati

Više na: Raspored predavanja i događanja na 11. Danima inženjera elektrotehnike