14.12.18.

IDA na Start-Up akademiji u Rovinju i Poreču

Proteklih dana, 12. i 13. prosinca u Rovinju i Poreču Istarska razvojna agencija je u sklopu provedbe Start-Up akademije u organizaciji Start – up udruge, održala prezentaciju na temu “Institucionalna podrška poslovanju” svim sudionicima besplatne edukacije koji su razvijali svoje poduzetničke ideje.

Osim aktualnosti iz područja djelokruga IDA-e, prezentiran je i projekt “Coworking” koji će se financirati iz sredstava ITU mehanizma, a trenutni cilj u fazi pripreme je identificirati potrebe sadašnjih poduzetnika, ali i onih koji će to tek postati kako bi se na urbanom području Pula pridonijelo povoljnom okruženju za razvoj poduzetništva.

Poduzetničke ideje koje su polaznici predstavili, a ocijenjene su najboljima, predstavit će se zajedno s ostalim pobjedničkim idejama iz drugih gradova nakon održavanja Start-Up akademije u siječnju u Buzetu, Umagu i Labinu. Za pobjednika je osiguran nagradni fond od 5.000,00 kuna, računalo i mentorstvo uspješnih pojedinaca, a završna konferencija održat će se u prostorijama Istarske razvojne agencije.

Više informacija o sljedećim radionicama pročitajte ovdje.