20.09.16.

Poziv na dvodnevnu radionicu "e-POSLOVANJE ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE"

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. poziva Vas na dvodnevnu radionicu "e-POSLOVANJE ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE" koja će biti održana u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21), prema sljedećem rasporedu:

I.    četvrtak, 29.09.2016. od 15.00 do 20.00 sati – e-POSLOVANJE

II.   petak, 30.09.2016. od 15.00 do 20.00 sati - INTERNET MARKETING,  INTERNET  PR  I  ANALITIKA

Dvodnevna radionica održat će se u sklopu EU projekta Smart inno gdje je Istarska razvojna agencija jedan od partnera, projekt je sufinanciran  od strane  Europske unije u okviru programa IPA Adriatic 2007-2013.  Radionica je namijenjena svim zainteresiranim obrtnicima i malim i srednjim poduzetnicima koji žele znati nešto više o metodama, alatima i prednostima elektroničkog poslovanja i trgovanja te o primjeni e-poslovanja u praksi.

Dvodnevna radionica za grupu od 20 poduzetnika bit će bazirana na praktičnom radu na računalu, a s ciljem konkretnog podizanja znanja i vještina o uvođenju e-poslovanja u redovno poslovanje.

Radionicu će voditi g. Siniša Begović, MBA, koji se kroz svoju dugogodišnju menadžersku karijeru konstantno usavršava i radi na kompleksnim e-commerce i e-business sustavima s usmjerenjem na poslovni, idejni i funkcionalni aspekt. Sudjelovao je u stvaranju velikog broja e-projekata, pa tako i prvog WebShop-a u Hrvatskoj s integriranim kartičnim plaćanjem. Autor je više desetaka stručnih članaka, te je koautor knjige o e-poslovanju.

Ovdje možete preuzeti prijavnicu te program radionice.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905 ili na e-mail: ivana.kalac(at)ida.hr najkasnije do utorka, 27. rujna 2016.