POPUNJENI SVI UREDI! Korisnici pulskog Coworking centra su nam otkrili jesu li zadovoljni...

POPUNJENI SVI UREDI! Korisnici pulskog Coworking centra su nam otkrili jesu li zadovoljni...

"Jako smo zadovoljni s radom centra i zainteresiranost je jako velika. Dvorana i sale za sastanke su skoro svakodnevno pune, dolaze od poslovnih subjekata, javnog sektora do malih poduzetnika. Popunili smo i sve urede, a otvoreni se prostor polako počeo popunjavati... Računamo do proljeća da će se popuniti, a i u turističkoj sezoni će biti digitalnih nomada, freelancera i ostalih kojima bi naši prostori dobro došli", rekao je za Rovinj FM i IstraIN direktor Istarske razvojne agencije.

Dodaje kako se objekt prostire na tri kata, a nude razne usluge. Korisnici ovdje mogu koristiti i kuhinju, salu za igre, prostore za odmor i sastanke, playstation, stolni nogomet, i drugo.

"Imamo i konstantne edukacije za poduzetnike, tako da nudimo kompletnu uslugu, kao što smo nudili i prije u starim prostorima", ističe Sabatti. "Svi koji želi, mogu na našim internetskim stranicama bukirati prostor, internet je besplatan za korisnike i sve je namješteno. Možete fizički doći i raditi ovdje taj dan, ili sedam dana, potpuno svejedno", zaključuje direktor.

Više na IstraIN