Coworking Pula

Projekt Coworking centar Pula provodio se u sklopu ITU mehanizma za urbano područje Pula od studenog 2021. do studenog 2023. godine u suradnji Istarske razvojne agencije kao nositelja te Grada Pule kao partnera.

Cilj projekta je uspostava poduzetničkog centra s ciljem omogućavanja povoljnog okruženja za razvoj poduzetništva te jačanja poduzetničke klime na Urbanom području Pula i šire. Projekt obuhvaća rekonstrukciju i uređenje napuštene zgrade u samom središtu grada Pule pri čemu je derutno zdanje pretvoreno u funkcionalni radni prostor veličine 1.500 m2 na 4 etaže.

Cilj je pružiti podršku poduzetnicima u vidu nove infrastrukture te stvoriti jednu novu vrstu poduzetničke zajednice u dijeljenom radnom prostoru, a osim klasičnih malih i srednjih poduzetnika, centar će biti na usluzi i tzv. „freelancerima“, odnosno slobodnim profesionalcima, digitalnim nomadima, akterima u brzorastućoj kreativnoj industriji te svim ostalim zainteresiranim poduzetnicima.

Ukupna vrijednost projekta je 3.639.421,43 EUR, pri čemu 2.441.220,67 EUR bespovratno sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, 893.069,51 EUR Grad Pula te 305.131,25 EUR Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije putem Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini.

Ukoliko želite rezervirati prostor u Coworking centru, uz upit kojeg se ispunjava na internet stranici Coworking centra Pula, potrebno je ispuniti i informacijski list te isti dostaviti na coworkingpula@ida.hr

JAVNI POZIV za prikupljanje zahtjeva uredskih prostora u poduzetničkom centru Coworking Pula. 

COWORKING CENTAR PULA

 

 

Kontakt osoba: