Predstavljen promotivni film o istarskim poduzetnicama u organizaciji BPW Pula

Predstavljen promotivni film o istarskim poduzetnicama u organizaciji BPW Pula

U ponedjeljak, 29. studenog 2021. godine u prostorima Zajednice Talijana u Puli (Circolo)  premijerno je predstavljen trominutni promotivni film o istarskim poduzetnicama u organizaciji  udruge BPW Pula, koja okuplja oko 200 članica i počasnih članica diljem Istarske županije.
Promotivni film dostupan je na sljedećoj poveznici, te je osmišljen kao promocija proizvoda i usluga 30-ak istarskih poduzetnica, uz podršku udruge BPW  - Prvi hrvatski klub Pula, Istarske županije, MEDVID produkcije te  uz doprinos samih članica udruge.
Na premijernom je prikazivanju filma te vezanoj konferenciji za medije sudjelovao i direktor Istarske razvojna agencije – IDA d.o.o, dr.sc. Boris Sabatti, koji je tom prigodom istaknuo kako IDA dugi niz godina pruža podršku za žene poduzetnice u Istarskoj županiji kroz razne programe (kreditne linije, poduzetnički inkubatori, obrazovni programi) te će na tragu navedenog nastaviti djelovati i dalje te isto tako pružati podršku aktivnostima udruge BPW Pula.
Osim promotivnog filma, na stranicama udruge dostupan je i BPW web katalog proizvod i usluga poduzenica na hrvatskom talijanskom i engleskom jeziku.