Poziv na besplatnu radionicu "Kako pitchirati pred investitorima“

Poziv na besplatnu radionicu "Kako pitchirati pred investitorima“

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta „Coworking Pula“ poziva sve zainteresirane poduzetnike na besplatnu radionicu pod nazivom 'Kako pitchirati pred investitorima'. Radionica će se održati u srijedu, 23. studenoga 2022. godine od 10:00 do 13:45 sati uživo u prostorijama IDA-e na adresi Mletačka 12/IV u Puli za maksimalno 15 sudionika te istovremeno online putem Zoom platforme putem sljedećeg linka

Ako smatrate da vaša tvrtka ima potencijal za rast i razvoj i želite ga predstaviti javnosti ili potencijalnim investitorima – ključne su vještine javnog nastupa. Ova će radionica biti prilika da steknete uvid u dobre prakse predstavljanja vlastitih ideja ili svoje tvrtke – počevši od istraživanja preko storytelling-a do  prilagođavanja prezentacije vašoj ciljanoj publici. Investitori često traže ideje ili mala poduzeća s velikim potencijalom za rast, stoga ćemo vam pokazati korake za uspješnu pripremu i izvedbu javnog nastupa.

Raspored (Program) održavanja edukacije:

10:00 – 10:30 – Uvod i diskusija o očekivanjima polaznika
10:30 – 11:30 – Zašto pitchamo? Što želimo postići? Koji su ključni elementi predstavljanja (“pitchanja”)?
11:30 – 11:50 – Pauza
11:50 – 12:30 – Osnove javnog nastupa, primjeri dobrih pitcheva
12:30 – 13:45 – Priprema pitcha iz Business Model Canvasa,  diskusija

Ciljevi edukacije: 
●    upoznati karakteristične načine pripreme sadržaja te najbolju praksu oko dinamike prezentiranja
●    analizirati dobre prakse javnog nastupa prilikom predstavljanja svog projekta ili ideje
●    prepoznati i iskoristiti ključne informacije koje su važne za potencijalne investitore
●    unaprijediti svoj javni nastup zahvaljujući novim znanjima i vještinama
●    za sudjelovanje na radionici sudionicima nije potrebno računalo.

O predavaču:
Marijo Volarević ima dugogodišnje iskustvo u upravljanju digitalnom transformacijom proizvoda, tvrtki i poslovnih modela diljem svijeta kao i u raznim industrijama, uključujući farmaceutsku, telekomunikacijsku, softversku, osiguravajuću itd. Trenutno je Chief Digital Officer u JGL dd i čest gost na panelima i konferencijama. U Algebri predaje kolegij Digitalne transformacije i disruptivne tehnologije kako bi pripremio nove generacije, tipične korisnike, za izazove koji ih čekaju u poslovnom svijetu.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna iz organizacijskih razloga. 

Mole se svi zainteresirani da se prijave za navedenu radionicu putem sljedeće poveznice, najkasnije do utorka, 22. studenoga, 2022. godine.

Za sve sudionike edukacije uživo osigurano je osvježenje, što je ujedno prilika za umrežavanje te razmjenu znanja i iskustva.