U IDA-i ODRŽANA RADIONICA NA TEMU 'KAKO PITCHIRATI PRED INVESTITORIMA' U SKLOPU PROJEKTA COWORKING PULA

U IDA-i ODRŽANA RADIONICA NA TEMU 'KAKO PITCHIRATI PRED INVESTITORIMA' U SKLOPU PROJEKTA COWORKING PULA

Danas, 23. studenoga 2022. godine u organizaciji Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. i tvrtke Algebra d.o.o. za obrazovanje odraslih i usluge održana je deveta u nizu radionica, koje Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. provodi u sklopu projekta COWORKING Pula, koji se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu ITU mehanizma za urbano područje Pula.

Tematika današnje radionice na temu Kako pitchirati pred investitorima dala je poduzetnicima uvid u primjere dobre prakse predstavljanja vlastitih ideja ili vlastite tvrtke – počevši od istraživanja preko storytelling-a do prilagođavanja prezentacije točno određenoj ciljanoj publici. Investitori često traže ideje ili mala poduzeća s velikim potencijalom za rast, a kroz radionicu su poduzetnici mogli naučiti korake za uspješnu pripremu i izvedbu javnog nastupa.
Cilj radionice je upoznati karakteristične načine pripreme sadržaja te najbolju praksu oko dinamike prezentiranja s elementima javnog nastupa prilikom predstavljanja vlastitog projekta ili ideje.

Više o današnjoj radionici saznajte gledanjem videozapisa na Facebook stranici i YouTube kanalu (1.dio i 2.dio) Istarske razvojne agencije.

Pozivaju se svi zainteresirani da prate Istarsku razvojnu agenciju putem web stranice www.ida.hr te društvenih mreža kako bi imali pravovremenu informaciju o nadolazećim obrazovnim događanjima i radionicama.