Predstavnici studentske udruge "Šou program" posjetili Coworking centar

Predstavnici studentske udruge "Šou program" posjetili Coworking centar

Dana 25. siječnja 2024. godine predstavnici studentske udruge „Šou program“ pri Fakultetu informatike u Puli, Marija Ilić i Rafael Krstačić posjetili su Coworking centar Pula s ciljem uspostavljanja buduće suradnje te promocije studiranja i znanja u domeni informatike što obuhvaća sve od programiranja do snimanja podcasta. Fokus Udruge „Šou program“ je popularizacija studiranja i znanja, provođenje projekata te volontiranje putem kojeg se stječe potrebno iskustvo i vrline potrebne budućem poduzetniku. 
Studentska udruga „Šou program“ trenutno provodi projekt “Šou lab” koji je počeo s provedbom u listopadu 2023. godine i podijeljen je u četiri informatičke domene: Software Engineering, Data Science, Security i Competitive Programming. Svaka tema je prezentirana od strane studenata te emitirana na YouTube kanalu kako bi i šira javnost imala priliku pratiti navedene teme.

Predstavnici Udruge vide Coworking centar Pula kao idealno mjesto spajanja i razvoja poslovnih ideja koji nudi sve potrebno kako za poduzetnike tako i za ambiciozne studente.