(EDIH Adria) Poziv na radionica "Airtable - Kako zamijeniti excel jednostavnom bazom podataka"

(EDIH Adria) Poziv na radionica "Airtable - Kako zamijeniti excel jednostavnom bazom podataka"

S velikim zadovoljstvom vas pozivamo na nadolazeću EDIH Adria edukaciju pod nazivom "Airtable – Kako zamijeniti Excel jednostavnom bazom podataka" koja će se održati u suradnji s Istarskom razvojnom agencijom - IDA d.o.o. dana 23. svibnja 2024. od 11:00 do 15:00 sati u Poduzetničkom centru Coworking Pula, na adresi Marka Marulića 5, Pula.

Ova edukacija, koju će održati iskusni stručnjaci Alesandro Žužić i Luka Blašković s Fakulteta informatike na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, nudi vašim zaposlenicima uvid u Airtable kao platformu za učinkovitije upravljanje podacima unutar vaše organizacije te za cilj ima približiti polaznicima, kroz praktične primjere, kako primijeniti ovu platformu za vlastite potrebe u poslovanju.

Kome je radionica namijenjena?

Radionica je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima koji žele efikasnije upravljati podacima unutar svojih organizacija. Bez obzira radite li u marketingu, prodaji, financijama ili nekom drugom području, Airtable svojom fleksibilnošću pruža rješenje za svakoga.

Tijekom ovog intenzivnog tečaja, steći ćete znanja o osnovama baza podataka i strukturiranju istih. Predavači će kroz svoje dugogodišnje iskustvo u upravljanju podacima predstaviti moderne metode tehnike pohrane i analize podataka. Polaznici će uvidjeti neka od ograničenja Excela te prednosti korištenja Airtablea kao alternative.
  
Kroz interaktivne vježbe, usvojit ćete znanja o izradi Airtable radnog okruženja od nule: unosu podataka, korištenju osnovnih i naprednih pogleda za bolju analizu, izradi web formi, osnovama automatizacije poslovnih procesa i to sve bez tehničkog znanja iz programiranja.

Dodatno, predstavit će vam se na koji način možete odabrati odgovarajuće Airtable predloške koje možete koristiti u zamjenu za IT rješenja, koja često sa sobom donose dugotrajan i skup proces integracije.

Važno je napomenuti da je za pohađanje radionice potrebno imati vlastito prijenosno računalo i Google račun.

Prijave su otvorene do 17. svibnja 2024., stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na vrijeme. Registracija je besplatna za zaposlenike mikro, malih i srednjih poduzeća, kao i javnih tijela i subjekata koji ne obavljaju gospodarsku djelatnost.

Sve informacije o prijavi možete pronaći na sljedećoj poveznici: Javni poziv - Edukacije, te putem e-maila info@edihadria.eu.

Radujemo se što ćemo zajedno s vama pridonijeti procesu digitalne transformacije naše regije!