Kreativna radionica razvoja međusektorske suradnje i projekata pogodnih za EU i druge izvore financiranja

Kreativna radionica razvoja međusektorske suradnje i projekata pogodnih za EU i druge izvore financiranja

Udruga CEDRA u suradnji sa Istarskom razvojnom agencijom i Upravnom odjelom za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Istarske županije poziva na Kreativnu radionicu razvoja međusektorske suradnje i projekata pogodnih  za EU i druge izvore financiranja – KREATON koja će se održati u Puli, u prostorijama u prostorijama Poduzetničkog centra Coworking Pula (M. Marulića 5) u srijedu, 05.06.2024. godine s početkom u 10,00 sati.

Poveznica za registraciju (najkasnije do utorka, 04. lipnja 2024. u 11,00 – mjesta su ograničena).

Cilj radionice, namijenjene predstavnicima JL(R)S-a, odgoja i obrazovanja, znanosti, istraživanja, razvoja i inovacija, gospodarstva, udruga, javnih ustanova i poduzeća, jest umrežavanje, suradnja i podrška na osmišljavanju i pripremi, razvojnih projekata.

Radionica se provodi u sklopu projekta „Jadranski regionalni znanstveni centar za razvoj vještina u području STEM-a, IKT-a, poduzetništva i aktivnog građanstva“ koji provodi Splitsko-dalmatinska županija u partnerstvu sa Centrom izvrsnosti SDŽ i Clusterom za eko-društvene inovacije i razvoj (CEDRA) koji je financiran iz Financijskog mehanizma Europskog gospodarskog prostora i Norveškog financijskog mehanizma za razdoblje 2014.–2021.