Održan kviz znanja u Coworking centru Pula

Održan kviz znanja u Coworking centru Pula

3. lipnja 2024. godine održan je Kviz znanja u Coworking centru Pula koji su vodili Krešimir Sučević Međeral i Sara Librenjak. Timovi (21) koji su sudjelovali su Zakon i nered, Balkanski špijun, Rožefiori, Lovci u mutnom, Pljeske, Brzi i mlohavi, Elizabeth Reed, Teorija velikog prasca, Šijana, Rovinježni, New PMS vs. Amigosi, Deathstar Rapunzels, Šta ne da da, Godine nisu važne, Rovinjchester United, Dominion, Slytherin, Kopnene barakude 1950, Lipi i radosni, Amigosi i Uh uh kornjača.  

Prvu nagradu osvojio je tim Rovinjchester United i dobio je Chiavalon maslinovo ulje, ulaznice u Glavani park te Istra Buggy vožnju. 

Drugu nagradu osvojio je tim Lovci u mutnom i dobili su posjet kući istarskog maslinovog ulja + bocu ulja, quad vožnju od Istra Adventure i GoToIstria kayak turu

Treću nagradu osvojio je tim Brzi i mlohavi i dobili su posjet kući istarskog maslinovog ulja + bocu ulja, večeru u restoranu Volaria, knjige od NP Brijuni te tri mjeseca besplatnog korištenja radne jedinice u Coworking centru Pula.  

Nagradu za najkreativniji pogrešan odgovor osvojio je tim Dominion, i dobio je ulaznice za Kaštel Morosini-Grimani Svetvinčenat te mjesec dana besplatnog korištenja radne jedinice u Coworking centru Pula.  

 

 

______________________________________________________