IDA SUDJELOVALA NA DANIMA PODUZETNIKA 2022. U ORGANIZACIJI FAKULTETA EKONOMIJE I TURIZMA „DR. MIJO MIRKOVIĆ“

IDA SUDJELOVALA NA DANIMA PODUZETNIKA 2022. U ORGANIZACIJI FAKULTETA EKONOMIJE I TURIZMA „DR. MIJO MIRKOVIĆ“

Dana 13.05.2022. predstavnici Istarske razvojne agencije sudjelovali su na događanju DANI PODUZETNIKA 2022. na temu „Put do uspješnog poduzeća – priče iz iskustva“ koje se održalo u dvorani Pula na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“.

Pozdravnim govorom događanje je najavio rektor UNIPU-a prof.dr.sc. Marinko Škare, dok je uvodno gradonačelnik dr.sc. Filip Zoričić prezentirao viziju razvoja grada Pule.
O počecima i razvoju poslovnih poduhvata i uspješnim projektima govorili su: Miško Macolić Tomičić iz digitalne agencije Markething, Filip Šetić iz Istarske razvojne agencije, Denis Prenkaj iz agencije za zapošljavanje Dposlovi, Toni Brkić iz Nautic agency d.o.o. za nautiku i edukaciju skipera te Nada Katić Pranjić iz Alumni udruge i suvlasnica tvrtke Optimus Consulting.

IDA je prezentirala područje rada agencije u funkciji razvoja poduzetništva i implementaciju infrastrukturnog projekta, budućeg poduzetničkog centra Coworking Pula koji je u fazi izgradnje, a čiji će osnovni sadržaji i usluge biti dostupni za sve zainteresirane poduzetnike krajem 2023. godine.    

Po završetku događanja uslijedilo je neformalno druženje i umrežavanje govornika, gostiju i studenata uz catering. 

Više o događanju na YouTube kanalu.