U IDA-i ODRŽANA RADIONICA NA TEMU 'EU FONDOVI U FUNKCIJI RAZVOJA PODUZETNIŠTVA' U SKLOPU PROJEKTA COWORKING PULA

U IDA-i ODRŽANA RADIONICA NA TEMU 'EU FONDOVI U FUNKCIJI RAZVOJA PODUZETNIŠTVA' U SKLOPU PROJEKTA COWORKING PULA

Danas, 19. siječnja 2023. godine u organizaciji Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. i tvrtke Algebra d.o.o. za obrazovanje odraslih i usluge održana je deseta u nizu radionica, koje Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. provodi u sklopu projekta COWORKING Pula, koji se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu ITU mehanizma za urbano područje Pula.

Današnju radionicu popratilo je uživo i online putem Zoom platforme 40-tak poduzetnika. 

Tematika današnje radionice na temu EU fondovi u funkciji razvoja poduzetništva (predavač Jasmina Cvetković) dala je poduzetnicima uvid u namjenu EU fondova, mogućnostima koje EU fondovi pružaju, procesu evaluacije projektnih prijedloga te praktične savjete kako započeti proces osmišljavanja vlastitog projekta.
Na samom završetku radionice predstavnica područnog ureda Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) za Istarsku županiju, Cinzia Zubin, predstavila je poduzetnicima aktualne HBOR mjere i kreditne linije iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO).

Cilj radionice je omogućiti poduzetnicima da se uspješno snalaze u brojnim mogućnostima koje EU fondovi nude u razvoju poduzetništva, posebice u novom programskom razdoblju te da stečeno znanje iskoriste za koncipiranje projekata kroz EU fondove na pravilan način.

Više o današnjoj radionici saznajte gledanjem videozapisa na Facebook stranici i YouTube kanalu Istarske razvojne agencije.

Pozivaju se svi zainteresirani da prate Istarsku razvojnu agenciju putem web stranice www.ida.hr te društvenih mreža kako bi imali pravovremenu informaciju o nadolazećim obrazovnim događanjima i radionicama.