EDIH Adria edukacija "Primjena umjetne inteligencije u medicini"

EDIH Adria edukacija "Primjena umjetne inteligencije u medicini"

Želimo iskoristiti priliku i pozvati vas da se pridružite nadolazećoj EDIH Adria edukaciji " Primjena umjetne inteligencije u medicini", koja će se održati hibridno 10. travnja 2024. od 12:00 do 16:00 sati Poduzetničkom centru Coworking Pula, Marka Marulića 5, Pula.   

Ova edukacija, koju će održati doc.dr.sc. Ivan Lorencin s Fakulteta informatike na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, nudi vašim zaposlenicima ključno razumijevanje pojma AI – umjetna inteligencija, zašto uopće koristiti umjetnu inteligenciju u medicini i koje su neke od mogućih primjena u medicini uz primjere gdje se ona već i danas primjenjuje.

Kome je radionica namijenjena?

  • Medicinskim stručnjacima: Liječnicima, doktorima dentalne medicine, medicinskim sestrama, medicinskim tehničarima i drugom osoblju koje se bavi dijagnozom, liječenjem i praćenjem zdravstvenih stanja.
  • Zdravstvenim administratorima: Osobama koje upravljaju administrativnim poslovima u zdravstvenim ustanovama, uključujući upravljanje medicinskim zapisima i organizaciju dijagnostičkih postupaka.
  • Menadžerima u zdravstvu: Osobama koje upravljaju zdravstvenim ustanovama ili zdravstvenim odjelima unutar organizacija, a žele bolje razumjeti kako umjetna inteligencija može poboljšati efikasnost i kvalitetu pružanja zdravstvenih usluga.

Tijekom ovog intenzivnog tečaja, bit će vam omogućeno da istražite raznolike primjere primjene umjetne inteligencije za postavljanje dijagnoze na temelju slika, detekciju objekata na slici, postavljanje dijagnoze na temelju brojčanih podataka, mogućnost primjene AI u predviđanju pojave, tijeka ili ishoda bolesti kroz stvarne primjere iz medicinske prakse.

Posjetite našu web stranicu za više informacija: https://edihadria.eu/primjena-umjetne-inteligencije-u-medicini/

Prijave su otvorene do 8. travnja 2024., stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na vrijeme. Registracija je besplatna za zaposlenike mikro, malih i srednjih poduzeća, kao i javnih tijela i subjekata koji ne obavljaju gospodarsku djelatnost.  

Sve informacije o prijavi možete pronaći na sljedećoj poveznici: Javni poziv - Edukacije (edihadria.eu). Ako ste zainteresirani, pozivamo vas da prije podnošenja prijave kontaktirate Sveučilište u Rijeci, koordinatora EDIH-a Adria putem e-maila info@edihadria.eu 

Radujemo se što ćemo zajedno s vama pridonijeti procesu digitalne transformacije naše regije!